Пътуванията често са свързани с голяма организация, особено когато ги правим

...
Пътуванията често са свързани с голяма организация, особено когато ги правим
Коментари Харесай

14 от най-добрите европейски градове за соло туризъм

Пътуванията постоянно са свързани с огромна организация, особено когато ги вършим фамилно или с група другари. Това от време на време може да бъде доста изтощаващо. Освен дългата предварителна подготовка и ангажименти с разнообразни хора, вземане предвид с графици, усети и желания, самото пътешестване може да е с напрежение, заради другите ползи на всички. 

Затова може би от време на време би било отлично да пътуваме напълно сами. Вярно, когато сме в група разчитаме един на различен, оказваме помощ си, само че пък при соло пътуването сами дефинираме маршрута, графика и заниманията си. Сами задаваме ритъма на нашето странствуване, сами избираме посоката, сами решаваме дори кога да станем заран и дали да подминем световноизвестните музеи и да се шмугнем на направления в някоя идилична тиха уличка, или пък да прекараме през целия ден необезпокоявани пред обичана картина. Изборът е единствено наш.

Редакторите на уеб страницата за туризъм и пътешествия Travel + Leisure са подготвили в тази връзка 14 дестинации, подобаващи за самотни пътешественици. Всички тези места са в познатата ни Европа и не бихме имали каквито и да е усложнения при нашето самостоятелно пътешестване.

Да видим кои са градовете, подобаващи за соло туризъм.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР